Myytävät teokset

Hintoihin lisätään postikulut, alkaen 5,90 €. Teos on myös mahdollista noutaa luotani Taipalsaarelta. 

Akryylityöt: Myydään kehystämättöminä, mutta ripustusvalmiina, ellei toisin mainita. Maalit valonkestäviä ja taiteilijalaatuisia. 

Pastellit: Myydään kehystämättöminä ja ilman paspaa, ellei toisin mainita. Teosten pohjana laadukas pastelleille tarkoitettu paperi. Käytetty taiteilijalaatuisia pastelliliituja ja -kyniä. Pastelliteokset on kehystettävä, ja lasin ja teoksen väliin on laitettava paspa (aukkopahvi), jotta teos ei vahingoitu ajan myötä. Teoksen pintaa ei pidä kosketella sormin tai teos voi vaurioitua. 

Piirrokset ja grafiikka: Myydään kehystämättöminä ja ilman paspaa, jolloin teos on kehystettävä, ja lasin ja teoksen väliin on suositeltavaa laittaa paspa (aukkopahvi), jotta teos ei vahingoitu ajan myötä. Käyttämäni paperit ovat happovapaita ja tussit/musteet valonkestäviä ja taiteilijalaatuisia.

Akvarellit ja vesiliukoiset musteet: Myydään kehystämättöminä ja ilman paspaa, eli ostajan on kehystettävä teos, ja lasin ja teoksen väliin on suositeltavaa laittaa paspa (aukkopahvi), jotta teos ei vahingoitu ajan myötä. Värit taiteilijalaatuisia ja paperit happovapaita.

Teoksista on mahdollista saada lisäkuvia sähköpostitse. Mikäli jokin teos puhuttelee sinua, ota rohkeasti yhteyttä!